Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ & ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Το σωματείο εργαζομένων ΠαΓΝΗ καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που είναι υπεύθυνη για την επίθεση των ΜΑΤ σε μαθητές και φοιτητές, οι οποίοι διαδήλωναν ενάντια στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Συρία.

Αυτοί που δίνουν γη και ύδωρ στους φονιάδες των λαών στέλνουν τα ΜΑΤ να χτυπήσουν τα παιδιά μας, που διαμαρτύρονται και εναντιώνονται στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και αγωνίζονται για μια ζωή χωρίς πολέμους, καταπίεση και προσφυγιά.

Καταδικάζουμε τη χθεσινή βάναυση επίθεση με ρόπαλα, χημικά, δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις της αστυνομίας ενάντια σε φοιτητές, μαθητές και εργαζόμενους στη χθεσινή αντιμπεριαλιστική διαδήλωση κατόπιν εντολής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Για άλλη μια φορά κάνουν τη βρώμικη δουλειά, η αντιλαϊκή τους πολιτική, η ενεργή συμμετοχή τους στον πόλεμο στη Συρία, πάει χέρι – χέρι με την βία και την καταστολή.

Η κυβέρνηση όσο και αν χτυπάει, δεν πρόκειται να σταματήσει το λαό, τη νεολαία που αγωνίζεται!!!

Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση των συνδικάτων του Ηρακλείου ενάντια στην ιμπεριαλιστική επέμβαση και αλληλεγγύη στο λαό της Συρίας την Πέμπτη 19/4/2018 στις 7μμ στην πλατεία Ελευθερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *